• Bakkeli er på Facebook

Besøk Bakkeli barnehage sin side på Facebook for å se bilder av litt av hva vi gjør.

• Referat fra SU møte 20.9.17

Ved å trykke på linken under kommer dere til referatet fra konstituerende møte i SU.

• Brukerundersøkelsen 2017

I mai 2017 gjennomførte alle barnehager i Lier brukerundersøkelse i regi av Lier kommune. Bakkeli barnehage har i en årrekke ligget helt i toppen på brukertilfredshet og det gjør vi fortsatt.

På det siste spørsmålet i brukerundersøkelsen hvor man blir bedt om å svare på "Alt i alt. I hvor stor grad er du fornøyd med barnehagen barnet går i ?" scorer Bakkeli barnehage 5,7. Det er helt på topp i Lier.

Legg også merke til svarprosentene til barnehagene, den sier også noe om hvor representativ svarene man får er.

• Pedagogisk plan 2016-2018

Her kan dere lese den nye pedagogiske planen for 2016-2018. Vi har valgt å ha to nye fokusområder i perioden. Det er friluftsliv og fysisk aktivitet.