Brumlemann

Ingunn Simonsen

Stilling: Pedagogisk leder

Ingunn er den pedagogen med lengst erfaring fra Bakkeli. Hun har jobbet her siden 2003. Ingunn er tryggheten selv og alle barn liker henne. Ingunn har jobbet på alle avdelinger. Ingunn er en av pedagogene med minibussførerkort. Noe som gjør at hun ofte er å finne på tur med barnehagens minibuss full av barn. Da gjerne på tur til uteområdet vårt på Undersrud eller et annet spennende sted.

Connie Hovland

Stilling: Barne- og ungdomsarbeider

Connie er utdannet barne- og ungdomsarbeider. Hun er den som har jobbet lengst i Bakkeli, helt siden 2001. Connie har jobbet på alle avdelinger i barnehagen også som pedagogisk leder. Connie er dyktig på å se hvert enkelt barn. Hun har også lang erfaring med å jobbe med barn som har ekstra behov.

Susanne Lundberg

Stilling: Assistent

Susanne har jobbet i Bakkeli siden begynnelsen på 2000-tallet. Hun er den ansatte som alltid har kontroll på hva vi har og hvor vi har alt av utstyr i barnehagen. Hun kjenner hver en krok av barnehagen og er også verneombud. Susanne har alltid plass til et barn på fanget.

Hilde Hennum

Stilling: Assistent

Hilde har jobbet her siden høsten 2013. Hun er alltid blid og positiv. Noe som smitter over på barn, foreldre og andre ansatte. Hilde har hovedsakelig jobbet på Brumlemann.

Lene Ask Aronsen

Stilling: Assistent

Lene har vært innom Bakkeli i flere perioder og vikariater. Hun er snart ferdig utdannet barne- og ungdomsarbeider. Lene har tidligere spilt fotball i toppserien for kvinner. Hun har jobbet på flere avdelinger i barnehagen og er ofte å finne i aktivitet med barna.

Klatremus

Marit Bekken Nilsen

klatremus@bakkelibarnehage.no

Marit har jobbet i Bakkeli siden 2015. Hun har et sprudlende humør som ofte smitter over på barn og voksne. Marit har også minibussførerkort. Noe som gjør at hun også kan ta med avdelingen på spennende turer utenfor barnehagens nærområde.

Tone Rydgren Opsal

tone@bakkelibarnehage.no

Tone begynte sin karriere som assistent i Bakkeli i 2005. I 2006 startet Tone på barnehagelærerutdanningen. Hun kom tilbake til Bakkeli som ferdig utdannet barnehagelærer med videreutdanning i sosial pedagogikk i 2010. Tone har minibussførerkort og bruker også minibussen i arbeidet i barnehagen. Tone er strukturert og en trygg voksen for barna.

Ah Shah Sein

Stilling: Assistent

Ah Shah har jobbet i Bakkeli siden 2007. Han kommer fra Myanmar. Ah Shah er en av to menn og er godt likt av barna. Han trives med å være ute. På uteområdet på Undersrud får han vist mye av kunnskapen sin omkring det å være ute i skog og mark. Han er Bakkeli sitt svar på MacGyver.

Randi Almquist

Stilling: Assistent

Randi har jobbet i Bakkeli siden 2005. Hun har erfaring fra barnehagearbeid fra 1970- tallet og til dags dato. I Bakkeli jobber Randi ofte med barn som har ekstra behov. Hun jobber i en 50 % stilling.

Skogmus

May-Linn Skagen

Stilling: Pedagogisk leder

May-Linn ble ferdig utdannet barnehagelærer i 2016. Etter endt utdannelse fikk hun jobb i et svangerskapsvikariat i Bakkeli. Våren 2017 ble hun fast ansatt. May-Linn er alltid i godt humør og bidrar til et godt miljø i Bakkeli. Hun har også minibussførerkort.

Jeanette Hennum

Stilling: Barne- og ungdomsarbeider

Jeanette har jobbet i Bakkeli siden 2008. Hun er utdannet barne- og ungdomsarbeider. Jeanette har jobbet på flere avdelinger i Bakkeli. Jeanette er en rolig og blid voksen som kommer lett i kontakt med barna.

Andre ansatte

Jørn Inge Axelson

Stilling: Daglig leder
styrer@bakkelibarnehage.no

Jørn Inge har jobbet i Bakkeli siden 2005. De 4 første årene som pedagogisk leder. Fra 2009 har han jobbet som daglig leder. Jørn Inge har ofte kontordøra åpen. Her kan barn, foreldre og ansatte ta turen innom når det måtte passe. Jørn Inge er stort sett blid og liker å spre glede i Bakkeli.